Resultaten voor boorhamer

boorhamer
Boorhamers Machines Apparaten 2dehands.be.
Boorhamer kopen? Boormachinestore.be.
Klantenservice Open vanaf 08.00u. Een boorhamer soms ook bestempeld als SDS boormachine door het gebruik van deze booropnametechniek is geschikt voor het boren in harde steensoorten en hard beton. Een boorhamer die ook voorzien is van een beitelfunctie wordt ook wel een combihamer genoemd. Anders dan bij een klopboormachine is een boorhamer uitgerust met een elektropneumatisch hamerwerk. Binnen in de machine zorgt luchtverplaatsing tussen een zuiger en slagpin voor schokgolven in de boor of beitel. Het zijn dus de schokgolven in de beitel of boor van de pneumatische boorhamer die het grove werk verrichten zonder dat ze schade aan de machine aanbrengen.
Boorhamer kopen? Boorhamers voor de stevigste klussen!
De SDS plus boorkop zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig kunt wisselen van boren en beitels. Deze SDS boorkop is tevens voorzien van een solide vergrendeling waardoor de boor niet slipt en de pneumatische boorhamer extra kracht kan zetten. De pneumatische boorhamer is te gebruiken in combinatie met de compressors van Ferm. Dankzij het 3 meter lange snoer beschik je over een optimale bewegingsvrijheid tijdens het klussen. Worx boorhamer WX331 750 W. Met de klopboorhamer van Worx kunt u zowel boren beitelen alsook hamerboren in verschillende soort materiaal.
Boorhamers voor de stevigste klussen Praxis.
De Makita HR2230 boorhamer van 230 volt is de ideale boorhamer voor gaten tot 12mm maar kan tot 22mm boren in beton. Links/rechts schakelaar verandert ook de positie van de koolborstels en daardoor is de motor krachtiger en slijten de koolborstels minder snel. De Boorhamer RD3182K is met zijn multifunctionaliteit het ideale aritkel voor elke klusser. Het heeft maar liefst 4 functies boor hamer hamerboor en beitel.
Boorhamer.
Festool België FR Homepage Producten. Festool boorhamer BHC 18. De Festool boorhamer BHC 18 is een compacte en krachtige machine. Dankzij de voortreffelijke ergonomie compacte constructie en uitgebalanceerde gewichtsverdeling kan de accu-boorhamer BHC 18 ook met één hand vlot worden bediend. Met slechts 23 kg is hij de lichtste in zijn klasse wat bovenhands werk aanzienlijk minder vermoeiend maakt. Als boorhamer met pneumatische slag is hij ideaal voor het boren van gaten in beton tot 18 mm. Voor het boren in tegels kan de percussie worden uitgeschakeld. De boorhamer BHC 18 heeft de beste gewicht-prestatieverhouding van zijn klasse!
Boorhamers SDS-plus Boor en beitelhamers Metabo Elektrisch gereedschap Metabo België.
Boorhamers SDS-plus van Metabo Kwalititatief hoogwaardig betrouwbaar en duurzaam. Maak kennis met het professioneel elektrisch gereedschap van Metabo. Metabo België.
boorhamer Tweedehands Doe-het-zelf en bouw Kapaza.be.
Heel Belgi Doe-het-zelf en bouw 98 zoekertjes van aankoop en verkoop op Kapaza.be
Top-10 best verkochte boorhamers Boormachinestore.be.
1600 watt 52 joule. Boren klopboren betonboren en breken. Score van 4 / 5 30 reviews. 1500 watt 5 joule. Boren klopboren betonboren en breken. Met beitels en boren. Score van 4 / 5 38 reviews. 1250 watt 10 joule. Boren klopboren en betonboren. 4 meter lange kabel. Score van 45 / 5 6 reviews. Nu met gratis powerbank. 1250 watt 35 joule.
SDS MAX Boorhamer.
Bekijk als Lijstweergave Of Foto overzicht.

Contacteer ons