Meer resultaten voor stofafzuiging houtbewerking

stofafzuiging houtbewerking
Stofafzuiging Overige Machines Apparaten 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Ja 44 Ja 44. Nee 12 Nee 12. Gebruikt 48 Gebruikt 48.
Stofafzuiging.
Naast nieuwe machines en gebruikte machines is de afdeling stofafzuiging een belangrijke derde pijler binnen DETA Group. Niet alleen is het een vanzelfsprekende aanvulling op ons aanbod van nieuwe en gebruikte machines maar bovendien is stofafzuiging de voorbije jaren voor elk houtverwerkend bedrijf steeds belangrijker geworden. Want wie hout verwerkt maakt onvermijdelijk afval. Om goed veilig en gezond te kunnen werken dienen deze afvalstoffen spanen zaagsel schuurstof enz. op een snelle en efficiënte manier te worden afgevoerd gefilterd en opgeslagen.
Amotec nv Nieuws. Amotec nv Nieuws. Amotec nv Nouvelles. Amotec nv News.
Kleine Tapuitstraat 22 8540 Deerlijk. 32 56 777 300. 32 56 775 240. Geovent België Geovent Denemarken Atex normering Hoecker-Polytechnik. Copyright c 2011 Gilbert Pellegrom.
Vind afzuiging in Gereedschap Overige machines op Marktplaats.nl.
Direct leverbaar boven 5000 gratis verzonden! Professionele tafelcirkelzaag uit de gude pro line. Bij uitstek geschikt voor montagewerk waarbij hoge precisie noodzakelijk is. Uitschuifbaar tafel blad voor met ingebouwde stofafzuiging. Langsgeleider met aluminium millimeter schaal. Nieuw Ophalen of Verzenden. Seppach houtspaander afzuiging 220V. Wegens overcompleet zgn scheppach houtsaan afzuigmachine 220v. Zo goed als nieuw Ophalen. Ook iets te verkopen? Zet het op Marktplaats. Baier BMF500 sleuvenfrees 1020W met stofzuiger afzuiging in. Baier bmf500 sleuvenfrees 1020w met stofzuiger afzuiging in kist. Gangbare nieuwprijs 1100.00 Incl. Uit overvoorraad in goede staat en conditie 349.00 Met nieuw freeswiel.
Alphametal Machines hout.
Stofafzuiging huren in mobiele of vaste opstelling Boels.
Hij voldoet aan de strengste arbeids en veiligheidsnormen. Voldoet aan reststofnorm H3 max. Altijd de modernste machines van topmerken. Meer dan 2500 verschillende machines en gereedschappen. Bezorgen op locatie mogelijk. Korting met de Boels klantenkaart. 21% BTW per week.
Stofafzuiging Stofzuigers Houtbewerking.
Bekijk onze openstaande vacatures. Blijf je graag op de hoogte van exclusieve aanbiedingen productlanceringen en meer? Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal. Van hoog naar laag sorteren.
Limoco Stofafzuiging en ontstoffing.
Plaatsing door eigen montageploegen. CPF Cylco Power Filter een eigen Limoco product. CMF Compacte Mobiele Filter. Dankzij de ervaring die we de afgelopen 40 jaar hebben opgebouwd beschikt Limoco vandaag over een grondige kennis van zaken als het gaat over de verschillende soorten stof en de respectievelijke afzuigsystemen hiervoor. Oorspronkelijk waren de installaties voor stofafzuiging voornamelijk bestemd voor schrijnwerkerijen en bedrijven in houtbewerking en interieurbouw. Vandaag is de doelgroep uitgebreid naar alle bedrijven die te kampen hebben met stofvorming vb. logistieke bedrijven waar op of overslag gebeurt voedingsbedrijven of andere industriële productiebedrijven.
Afzuiginstallatie/stofafzuiging houtbewerking houtverkleining De Groot.
Machines voor de stofafzuiging van houtbewerking en houtverkleiningsoplossingen zijn dan ideaal en nemen u veel werk uit handen. U heeft bij De Groot Bewerkingsmachines de keuze uit stationaire stofafzuiging voor houtbewerking mobiele afzuiginstallatie voor houtbewerking geschikt voor hout maar vaak ook voor kunststof en aluminium. Daarnaast levert De Groot briketteerpersen hakselaars en kachels. We verkopen bekende merken als Holtrop Jansma Alko en Meconaf. Laat u overtuigen door de kwaliteit en handige eigenschappen als een standaard ingebouwd sprenklersysteem. Nieuwe of gebruikte afzuiginstallatie voor houtbewerking? Ook wat betreft de afzuiging voor houtbewerking heeft u de keuze uit nieuwe en gebruikte machines met een variërend filteroppervlak afzuigdiameter en motorvermogen.

Contacteer ons