Resultaten voor houtbewerking

houtbewerking
Hout / Houtbewerking BSO Vrij Technisch Instituut Leuven.
Vrij Technisch Instituut Leuven. Hout / Houtbewerking BSO. Tweede graad 3 HB en 4 HB. Derde graad 5 HB en 6 HB. Kriebelen je handen wanneer je een mooie houten kast ziet? En wil je dan ook meteen weten hoe ze in elkaar gestoken werd? Dan is onze houtafdeling beslist iets voor jou. In de tweede graad leer je in de lessen praktijk de basis van het vak hout herkennen schaven eenvoudige verbindingen voor ramen en deuren. Ook theorie speelt een niet te onderschatten rol kennis van materialen en houtsoorten vormt een belangrijk onderdeel van je studie.
Onderwijskiezer.
Deze opleiding is gericht op de praktijk van de houtverwerkende nijverheid in het algemeen. Zowel op vlak van de meubelmakerij de binnen en buitenschrijnwerkerij verwerf je kennis en praktijkervaring. Tijdens je opleiding krijg je eerder weinig algemene vorming. Je bestudeert en leert verschillende houtconstructies maken en al doende de mogelijkheden van verschillende materialen kennen. Met elektriciteit en mechanica maak je kennis voor zover je dit nodig hebt voor je latere job. Zo leer je houtbewerkende machines bedienen en onderhouden.
HOUTBEWERKING CVO-STEP.
ZOEK NU BEKIJK ALLE OPLEIDINGEN. Je houdt van meubels je vindt het leuk om een tafel stoel of kast te maken. Je zou graag een nieuwe binnendeur zelf maken. In deze opleidingen van binnen en buitenschrijnwerker en meubelmaker leer je het allemaal zelf. Onder begeleiding van fijne vakleerkrachten kom je tot mooie werkstukken.
Houtbewerking PTS.
Zoek je een optimale opleiding om aan de slag te kunnen gaan in de houtsector?
Stoomcursus hout CVO Horito.
Praktische en creatieve opleidingen. Voor wie is deze opleiding bestemd? De stoomcursus houtbewerking zorgt ervoor dat je op zeer korte termijn een basiskennis van houtbewerking krijgt. Je leert werken met hout gereedschappen en handmachines. Meubels en houten constructies maken wordt bereikbaar voor iedereen. Deze stoomcursus is een onderdeel van de volledige opleiding Polyvalent onderhoudsmedewerker gebouwen. Horito CVO biedt niet de volledige opleiding aan. Volgende modules kun je volgen. Sanitair NIEUW 16-17 dagmodules. Je kunt elke stoomcursus apart volgen naargelang je interesse of je kunt alle stoomcursussen doorlopen. De stoomcursus Hout wordt tweemaal per schooljaar ingericht.
opleidingen Volwassenenonderwijs Kisp.
Diploma van gegradueerde / HBO5. Heb je een hart voor hout? Wil je een basis houtbewerking onder de knie krijgen? Lijkt het je wel iets om je eigen meubelen te maken? Dan vind je in ons diverse en kwaliteitsvolle aanbod beslist wat je zoekt! Tafels zitmeubelen en bedden. Artikels die je kunnen interesseren. Gertjan maakt een hamer met geschiedenis. Cursist houtbewerking Gertjan Hoste uit Gent maakte een houten hamer. Op zich niets bijzonders ware het niet dat hij er een historisch stuk eik voor gebruikte.
Houtbewerking Bernardustechnicum.
De startpagina van deze analyse vind je hier. Schenk ook aandacht aan de gehanteerde methodiek. De analyse van houtbewerking vind je hier. Klik voor meer info. tel 055 23 22 10.
Houtbewerking Sila Westerlo.
In deze basiscursus maak je zowel theoretisch als praktisch kennis met de verschillende gereedschappen en materialen. Je leert eenvoudige werkstukken maken op basis van technische tekeningen en schetsen. In deze cursus wordt de basiscursus verder uitgediept en leer je zowel eenvoudig als massief woningmeubilair maken. Je leert over de verschillende meubelstijlen en de hierbij passende houtsoorten. ONS AANBOD AAN HOUTBEWERKING. 280 EUR / jaar. 260 EUR / jaar.
Houtbewerking volledig onder de knie dankzij advies van GAMMA.be.
Ons hout is er in alle soorten en maten. Van schaven tot hout bewerken wij helpen je graag met een hout idee. Hier vind je tips voor het werken met hout hardhout mdf platen en houten balken. Maak er iets moois van! Maak een klassiek vogelhuisje. Slecht Matig Neutraal Goed Erg goed.

Contacteer ons