Op zoek naar vandiktebank?

vandiktebank
Tweedehands artikelen 2dehands.be.
Toon alle resultaten 32. Toon alle resultaten 32.
Vlak en Vandiktebanken HBM Machines.
Vlak vandiktebank NXSD Robland.
Wielstel Het wielstel laat u toe met het grootste gemak uw machine te verplaatsen. Handwiel Handwiel met klok voor hoogteregeling vandikte. Schaafgeleiding De hard geanodiseerde schaafgeleiding met speciale zwenkkop blijft bij het schuinstellen op de tafel zonder opening tussen profiel en vlaktafel. Het vlakken en kantrechten van lange werkstukken vormt geen enkel probleem. Gietijzeren tafels De gietijzeren tafels met een totale lengte van 1400 mm.
Alphametal Vlak en vandikte banken.
1800 W Silverstorm vlak vandiktebank Netstroom vlak vandiktebank met Heavy-Duty basis voor n. HBM 10 Vlak en vandiktebank Model 2. Technische gegevens van de HBM 10 Vlak en vandiktebank model 2 Motorvermogen 1500 Watt. HBM 12 Vlak en vandiktebank. Technische gegevens van de HBM 12 Vlak en vandiktebank Motorvermogen 1800 Watt. HBM 200 Vlak en Vandiktebank 230 Volt.
Vandiktebank Scherpe prijzen bij gereedschap specialist Toolnation.
Sub cat links here. HC 260 C/22 WNB 230/1/50 Schaafmachine 4 jaar dealer garantie.
Powerplus VLAK EN VANDIKTEBANKEN POWX204 VLAK-/VANDIKTEBANK 1500W 204mm.
POWX204 VLAK-/VANDIKTEBANK 1500W 204mm
HBM 10 Vlak en Vandiktebank test YouTube.
Yeah keep it Undo Close. This video is unavailable. HBM 10 Vlak en Vandiktebank test. Subscribe Subscribed Unsubscribe 84 84. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count. The interactive transcript could not be loaded.
Vandiktebank Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. De vandiktebank is een stationaire houtbewerkingsmachine om hout aan twee zijden zuiver op breedte en dikte te schaven. De beitelas boven in de machine met twee of vier beitels wordt door een zware elektromotor aangedreven. Dezelfde motor drijft ook de aan en afvoerwals aan die voor en achter de beitelas zitten. Deze zorgen voor de doorvoer van het hout. Hieronder is een in hoogte verstelbaar blad aangebracht waarin twee bladrollen zitten. Het hout wordt hierover doorgevoerd en aan de bovenzijde geschaafd. Aan de zijkant van de machine zit een stelwiel voor de hoogte en aan de voorzijde een schaalverdeling voor het aflezen van de te maken houtmaat.
Hubo Powerplus Vlak/vandiktebank 1500W 204mm POWX204.
Je kan hem gebruiken om stofarm en zonder schadelijke trillingen te vlakken en schaven. Deze vandiktebank heeft een minimum aan onderhoud nodig reinig regelmatig de behuizing van de machine met een zachte doek en reinig de ventilatiesleuven bij voorkeur na ieder gebruik. Afmetingen messen 210x165x15 mm 2 stuks. Grootte afvlaktafel 740x213 mm. Grootte vandiktetafel 270x204 mm. Afmetingen van de parallelgeleider 530x105 mm. Hellingshoek van de parallelgeleider van 0 tot 45. Schaafhoogte/diepte 5 120 mm. schaafdiepte afvlakschaaf 0-3 mm.

Contacteer ons